● Forskjellige urter i kassene – delvis ganske mye (gressløk, estragon, oregano). Perfekt tidspunkt å tenke på lagring til vinter: tørke, fryse, lage urtesalt, urtesmør, …. og sikkert mye mer.
● Pipeløk i kassene – høst enkeltblad
● Knutekål i kassene – vri ut hele planten, ikke legg igjen bladene i kassen
● Reddik i kassene – høst en bunt per uke
● Hjertesalat i kassen – høst en per andel
● Spinat, ruccola, plukksalat og asiasalat i i salatkassene – spesielt spinat, ruccola og asiasalat kan høstes rikelig da de begynner å gå i blomst
● Løpstikke ved drivhuset
● Basilikum i drivhuset – ikke i store mengder og bare høst toppene ikke hele stilker
● Rabarbra ved siden av salatkassene. Høst litt sparsom her slik at det står noen blader igjen.
● Pak choy i felt 1 – høst hele planten ved å klippe av rett ovenfor roten. De begynner å blomstre. Høst så mye du vil, selv om du har høstet en før. Alle plantene bør høstes så fort som mulig.
● Grønnkål og palmekål i felt 4: Høst de nederste bladene, ta fra forskjellige planter og ikke alt fra en. Ikke knip av toppen, da stopper veksten. Høst fortsatt litt sparsom.